dinsdag 6 september 2011

Transavia start verkoop zomer 2012


Vandaag is KLM-dochter Transavia begonnen met de verkoop voor vliegtickets voor het zomerseizoen van 2012, dat loopt van 10 april tot en met 31 oktober. Met name het aantal vluchten vanaf regionale luchthavens zal worden uitgebreid.


Tegenover het vakblad Reisburo Actueel verklaarde de luchtvaartmaatschappij dat het aanbod van bestemmingen die vanaf Eindhoven worden aangedaan met 50% zal toenemen. 'Na een sterk zomerseizoen dit jaar, zien we voor onze lijndiensten steeds meer belangstelling, met name voor stedentrips en korte breaks,' zegt Bram Gräber, algemeen directeur van transavia.com. 'We zetten daarom fors in op lijnvluchten naar populaire Europese bestemmingen. Dit doen we vooral vanuit de regio Rotterdam en snelle groeier Eindhoven. Daarnaast behouden we onze leidende positie in de chartermarkt. Het aangescherpte prijsbeleid is een succes en zetten we dan ook voort; we bieden voor de vlucht een scherpe basisprijs en de klant betaalt voor de aanvullende diensten die hij kiest.'

In totaal zijn er zes nieuwe routes: Sevilla (vanaf Amsterdam), Split (vanaf Rotterdam) en Valencia, Lissabon, Venetië en Istanbul (vanaf Eindhoven).

Uiteraard kun je weer vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven naar Faro vliegen.